www.wplusm.se | Om W+M
15283
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15283,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Om W+M

Konkretisera > Utveckla > Realisera

W+M arbetar med projektledning inom det kreativa fältet med designstrategi som ledord.

 

Vi rör oss fritt mellan olika discipliner och media. Våra uppdrag kan vara olika typer av event, festivaler och andra kulturella sammankomster, grafiska profiler och trycksaker, produkter och inredningar etcetera.

 

Design är kommunikation – inte dekoration. Därför skiljer vi inte på grafisk design, arkitektur, digitala tillämpningar eller andra former av kommunikation. Uppfattningen om ett varumärke är beroende av alla dess beståndsdelar.

 

Grunden I vår process är enkel: Konkretisera – Utveckla – Realisera. Vi utgår från det befintliga, definierar och utmanar behovet, utvecklar och levererar en lösning anpassad till uppdrag och kund.

 

Med ett stort nätverk och erfarenhet av att jobba tillsammans med kunder från såväl start-ups, storföretag och ideella organisationer kan vi alltid erbjuda rätt kompetens på rätt ställe.